Over mij

Mijn naam is Daniëlle Bijkerk-Bakker en zo lang als ik me kan herinneren, ben ik bezig met de vraag hoe het komt dat veel mensen te horen krijgen dat ze maar met hun klachten moeten leren leven.

Ik vroeg me dan altijd af of er niet meer was.

Ik heb geleerd te kijken naar de mens achter de mens, een samenwerking van lichaam, geest en energie.

 

Als moeder van twee kinderen kwam ik in aanraking met diverse vormen van natuurgeneeskunde en heb ik van dichtbij de wonderen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam mogen aanschouwen.

Door deze ervaringen, heb ik naast mijn toenmalige baan (ik was secretaresse in de verstandelijk gehandicaptenzorg), een driejarige HBO opleiding tot Voetreflexzonetherapeut bij Sonneveltopleidingen gevolgd.

Naast deze opleiding ben ik afgestudeerd Mindfulness coach, Dorntherapeut en massagetherapeut. Om mijn cliënten de mogelijkheid te bieden (een deel van) de kosten bij de zorgverzekeraar te declareren en om mij aan te sluiten bij de BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument), heb ik HBO Medische Basiskennis gestudeerd.

 

Om bij te blijven binnen mijn vakgebied als natuurgeneeskundig therapeut en massagetherapeut, volg ik regelmatig bijscholingen.